Glavna vstopna točka za izobraževanje na daljavo bo naša spletna stran. Na levi strani pod simbolom šole smo ustvarili povezavo DELO NA DALJAVO.

Nekaj gradiv smo že pripravili (večinoma še brez navodil). Gradiva se bodo dopolnjevala in naši strokovni delavci bodo začeli objavljati tudi navodila za delo.

Za začetek Vam priporočamo, da se na spletnih straneh, ki smo jih objavili in morda še bomo brezplačno registrirate. V primeru težav nas kontaktirajte na e-naslove strokovnih delavcev. Za tehnične težave kontaktirajte učiteljico Martino Horvat. Veliko vsebin lahko učenci samostojno ponovijo. Do nadaljnjega je naše navodilo, da učenci ponujena gradiva pregledajo in že predelano učno snov ponovijo ter spremljajo izobraževalne programe nacionalne televizije. Morda se bodo tudi drugi TV kanali pridružili k ponudbi izobraževalnih vsebin.

Priporočamo, da učenci vsebin ne tiskajo (nismo prepričani, če imajo vsi to možnost), ampak naloge rešujejo v svoje zvezke. Učenci naj vsak dan posvetijo izobraževanju približno enako časa, kot če bili v šoli.

V začetku pri vzpostavitvi dela na daljavo bo potrebna pomoč staršev. Več pomoči bodo potrebovali učenci nižjih razredov. Z učenci od 5. do 9. razreda bomo strokovni delavci sami vzpostavili stik.

Naša želja je vzpostaviti neposredni stik z učenci po e-pošti. Ker nimamo povsem ažuriranih e-poštnih naslovov učencev in nismo prepričani, če aktivno uporabljajo šolske e-naslove prosimo vse učence od 5. do 9. razreda, da z aktivnega e-naslova(lahko tudi Gmail) ČIM PREJ pošljejo sporočilo svojim razrednikom z naslednjo vsebino:

Pozdravljeni. Za izobraževanje na daljavo bom uporabljal/a ta e naslov. Lep pozdrav, Ime  Priimek.

E-naslov razrednika lahko najdete v tabeli: e-naslovi strokovnih delavcev.

V kolikor učenec nima delujočega e-naslova, ali pa je pozabil geslo naj čim prej kontaktira učiteljico Martino Horvat.
Razredniki bodo e-naslove posredovali tudi ostalim strokovnim delavcem.

Hvala vsem za pomoč in za razumevanje,

ravnatelj,
Johann Laco

(Skupno 131 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost