Z vrnitvijo vseh učencev se spreminja organizacija dela tudi na naši šoli.

Učenci prvih treh razredov se vračajo v matične učilnici. Delitev 1. in 2. razreda ne bo več. Učenci 4. in 5. razreda bodo tudi ves čas pouka v matični učilnici.
Učenci predmetne stopnje ne bodo imeli kabinetnega pouka (ne bodo se selili iz učilnice v učilnico, ampak bodo ves čas v isti učilnici).
Razpored:
9. razred – učilnica matematike
8, razred – učilnica slovenščine
7. razred – učilnica tujega jezika
6. razred – učilnica zgodovine

Učenci vstopate v šolo na vhodih, kjer ste vstopali pred epidemijo. Učenci prve triade se odpravite takoj v matično učilnico. Učenci od 4. do 9. razreda se v garderobi preobujete in se prav tako odpravite v svoje učilnice. Zadrževanje v garderobi in jedilnici ni dovoljeno. Še naprej je v veljavi ukrep, da naj starši ne bi vstopali v šolo.

Spoštovani starši, o organizaciji šolskih prevozov boste obveščeni predvidoma jutri (petek, 29. 5. 2020). S trenutnimi omejitvami je organizacija šolskih prevozov izjemno težka. Že sedaj vas prosim, da razmislite o možnosti, da svojega otroka do konca šolskega leta vozite sami v šolo in iz šole. V kolikor bomo v stiski, vas bodo razredniki v naslednjih dneh povprašali tudi o tej možnosti. S prihodom dodatnih učencev se bo jutranja (in popoldanska) gneča še povečala, zato vas ponovno naprošam, da na šolsko dvorišče prihajate peš.

ravnatelj,
Johann Laco

 

(Skupno 61 obiskov, današnjih obiskov 1)