Pozdravljeni!

Zgodba se ponavlja. Tako kot spomladi, smo tudi sedaj čez noč ostali doma. Učenci šestega, osmega in devetega razreda smo doma od 12. oktobra.  Najprej smo en teden odštevali dneve do ponovne vrnitve v šolo, potem pa je ministrstvo uvedlo delo na daljavo. Tako smo ostali doma še ta teden.

Hmmm  … Delo na daljavo … Priznam, lepo je, ko zjutraj malo dlje spiš, ampak raje vstanem prej in grem v šolo. V prejšnjih letih si nikoli nisem mislila, da se bomo v osnovni šoli šolali na daljavo. Na Youtubu so bili posnetki, ko imajo študentje v Ameriki delo na daljavo, preko spletnih omrežij se ti zdi to zelo super. Ko pa to doživiš na lastni koži, pa ni tako zelo lepo. Pogrešam učiteljeve razlage, zato mi je všeč, ko imamo videokonferenco, kjer učitelj razlaga snov. Upam, da se takoj po jesenskih počitnicah vrnemo v šole.

V jesenskih počitnicah Vam želim, da se zabavate, uživate in preživljate prosti čas brez skrbi. Vendar pazite nase in na druge okoli vas, držite se ukrepov, saj se bomo le tako čim prej vrnili v šolske klopi. Želim vam vse dobro in ostanite zdravi!

Lana Kerčmar,
članica novinarskega krožka

(Skupno 116 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost