Za učence tretje triade, se je v času od 4.11 – 4. 12. 2020 odvijal nagradni  natečaj »VEM, KAM GREM«.

Ekipa projekta NKT VKO ZRSZ je zasnovala nalogo, ki je učencem pomagala spoznavati, kaj si v življenju želijo. Namen je bil spodbuditi učence k razmišljanju o sebi in o prihodnosti: o tem, kakšni si želite biti, kaj bi radi dosegli, kaj vam je pomembno, o izbiri poklica in načrtovanju kariere v najširšem možnem pomenu besede.

Z reševanjem zadane naloge so otroci premlevali o svoji življenjski misiji in dolgoročnih ciljih, o interesih, vrednotah ter virih moči, osmišljali prizadevanja in napore v sedanjosti. Spodbujalo jih je k ustvarjanju predstave o sebi v prihodnosti. Življenjska vizija jim tako pomaga ostati osredotočene in usmerjati izobraževalne in druge odločitve ter dejanja tako, da jim ta pomagajo ostati na poti, ki je skladna z njihovimi izbirami, željami in vrednotami.

KAJ  SO MORALI  NAREDITI? Učenci so morali odgovoriti na nekaj vprašanj iz naloge natečaja in nato ustvariti VIZUALIZACIJSKO TABLO svoje karierne prihodnosti.

Očem premišljuje učenka 9. razreda, LANA KERČMAR in kako vidi sebe v bodočnosti lahko razberete iz njene osebne predstavitve na natečaju, kjer se je uvrstila med glavne nagrajence natečaja. 

ČESTITAMO LANA!

(Skupno 78 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost