V ponedeljek, 22. februarja 2021, se vsi učenci vračajo v šolo. Ob vračanju učencev v šolo je najpomembnejše, da so vsi ZDRAVI. V kolikor starši sumite, da zdravje vašega otroka ni v skladu s pričakovanji, se posvetujte z osebnim zdravnikom.

Šolski prevozi vozijo po ustaljenem jesenskem urniku. Starše učencev še enkrat vas naprošam, da v kolikor imate možnost, svojega otroka začasno sami vozite v šolo in iz šole. Šolski odvozi bodo organizirani tudi v skladu z jesenskim voznim redom

ODHODI  kombijev v vse smeri so ob sredah ob 12.45 uri in ob 14.25 uri
ODHODI  kombijev v vse smeri so ob ponedeljkih, torkih, četrtkih in petkih ob 13.35 uri in ob 14.25 uri.

Učenci 8. in 9. razreda lahko koristijo garderobe ob prihodih in odhodih iz šole, ostali učenci odložijo oblačila in obutev pred učilnico. Učenci bodo še naprej ves čas v isti učilnici v skladu z jesenskim razporedom.

Učenci morajo nositi maske na šolskih prevozih, prihodih in odhodih iz šole (ni možno zagotoviti ustrezne razdalja) in v šolskih prostorih izven matične učilnice.

Eden najpomembnejših ukrepov je tudi prezračevanje prostorov. Prezračevanje ohlaja notranje prostore, zato se naj učenci  temu primerno oblečejo, saj se lahko zgodi, da bo v določenih obdobjih v učilnici nekoliko hladneje.

Malica bo še naprej potekala v učilnicah, kosilo pa po jesenskem urniku v jedilnici. Popoldanske malice še ne bomo nudili.

Učenci prejmejo podrobnejša navodila prvi dan pouka od razrednikov.

Spoštovani starši!
Virus je še vedno med nami, zato se bodo lahko še vedno dogajale okužbe in karantene. Prosim vas, da svoje razrednike obvestite takoj po prejeti informaciji o okužbi otroka ali odrejeni karanteni. Ob morebitnih okužbah moramo v šoli ugotavljati stike z okuženo osebo in odrejati karanteno. Šole moramo dnevno tudi poročati o številu okuženih učencev in o številu učencev, ki jim je odrejena karantena.

Zahvaljujem se za vašo podpori šoli pri izvajanju pouka na daljavo v upanju na nadaljnje dobro in konstruktivno sodelovanje.

Dragi učenci!
V šolo se vračate po štirih mesecih. Verjamem, da ste tudi vi veseli, da se lahko vaše izobraževanje nadaljujete v šoli. Življenje in delo v šoli zaenkrat še ne bosta potekala tako, kot bi si to vsi želeli, saj je virus še vedno med nami.  Prosim vas, da dosledno upoštevate vse ukrepe, ki smo jih sprejeli v šoli. Dobrodošli nazaj v šolo in želim si uspešnega nadaljevanja šolskega leta.

Ravnatelj
Johann Laco

 

 

(Skupno 95 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost