Spoštovani!

Vabljeni na prav poseben spletni dogodek za starše in učence – potekal bo v četrtek, 26. januarja, ob 19. uri na povezavi, ki jo pošljemo že ob prijavi! Predstavili vam bomo vsebine in funkcionalnosti dveh različnih in med seboj neodvisnih poti za še pestrejše in motivacijsko učenje, pridružila pa se nam bo prav posebna gostja, ki vam bo predala obilico nasvetov, s katerimi lahko svojega otroka spodbudite na poti do boljših ocen. Pohitite s prijavo, saj je število mest omejeno!

PRIJAVITE SE ZDAJ!
Že ob prijavi vam bomo poslali povezavo do spletne predavalnice.

Portal IzziRokus, ki je namenjen tako učencem kot tudi učiteljem za redno uporabo v razredu, ponuja interaktivna učna gradiva za več predmetov, ki besedilo obsežno dopolnjujejo in nadgrajujejo s kratkimi izobraževalnimi filmi, animacijami ter kratkočasnimi interaktivnimi nalogami več vrst. Prinaša tudi številne dodatne funkcionalnosti, kot so možnost predvajanja avdioposnetkov besedil, dodajanje beležk in sprotno spremljanje napredka ter dodatne funkcionalnosti za učence s posebnimi učnimi potrebami (npr. pomoč za dislektike, menjava barvnega ozadja, pisave, velikost črk itd.).
 
Spletna učilnica 5KA na VOYO predstavlja 12 šolskih predmetov z več kot 1200 kratkimi razlagalnimi videovsebinami, ki jih predstavi 16 učiteljev – 16 strokovnjakov, ki svoj poklic jemljejo kot poslanstvo, svoje znanje pa z nasmehom delijo z otroki, ki bi radi na zabaven in spodbuden način utrjevali znanje, odkrivali nove stvari in razumeli šolsko učno snov.

(Skupno 45 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost