“Motivacija najstnika za učenje in online razlage snovi v živo. Praksa, ki deluje, na konkretnih primerih”

Spoštovani, na kratko bi vas želeli obvestiti o zanimivih webinarjih in novostih, ki učinkovito rešujejo težave staršev in najstnikov v teh časih.

Prvi webinar za starše, ki je potekal 2.4. 2020

Na tem webinarju je bilo nekaj tehničnih težav pred samim pričetkom. Težavo smo rešili in sedaj sistem deluje popolnoma nemoteno. Večini staršev, ki si ni uspela pogledati webinarja, smo že poslali povezavo na webinar, ostali dobijo povezavo tekom današnjega dneva.

Webinarja se je do sedaj udeležilo že preko 32.712 staršev iz cele Slovenije in odzivi so zelo pozitivni. Veseli smo tudi vašega odziva. Preko 240 šol je že pristopilo k projektu in nove še prihajajo.

Dobili smo tudi precej predlogov za nove webinarje, zato smo se odločili za dodaten webinar. Dodatni brezplačni webinar za starše z naslovom “Motivacija najstnika za učenje in online razlage snovi v živo. Praksa, ki deluje, na konkretnih primerih”

Na njem bodo izvedeli, kako delati z najstniki, ki se izogibajo učenju, se zapirajo vase, ne želijo sodelovati ter kako na najučinkovitejši način v teh časih priti do dodatne razlage snovi v živo (vabilo za starše se nahaja tukaj).

(Skupno 58 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost