V skladu z letnim delovnim načrtom naše šole in v skladu s Pravilnikom o šolskem koledarju v osnovnih šolah, je sobota, 7. aprila 2018, delovni dan. Učenci bodo prišli v šolo na običajen način (zjutraj bodo kombiji vozili po ustaljenem voznem redu). Prvi dve uri bo potekal pouk po ponedeljkovem urniku.

Vabimo Vas, da se nam pridružite ob 10. uri. Tema letošnjega dneva odprtih vrat je: “Kako povečati odgovornost in samostojnost učencev?” Vsebina je torej neposredno povezana z nedavnim predavanjem gospe Damjana Šmid, ki smo ga organizirali za starše in strokovne delavce šole. Po kratkem uvodnem nagovoru v jedilnici šole se boste odpravili v učilnice, kjer bodo po posameznih razredih učenci skupaj s starši in strokovnimi delavci šole (razredniki, …) v sproščenem razgovoru poskusili priti do ugotovitev, kaj bi se lahko na področju odgovornosti in samostojnosti izboljšalo.

Dejavnosti v učilnicah načrtujemo do 11.45, ko bo organizirano kosilo za vse udeležence. Šolske odvoze načrtujemo ob 12.15. Podaljšano bivanje ta dan ne bo organizirano.

Ker je tematika aktualna, izhaja tudi iz razvojnega načrta naše šole, Vas Vabim, da se dneva odprtih vrat udeležite v čim večjem številu.

Ravnatelj
Johann Laco

(Skupno 32 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost