Objavljamo ponudbo interesnih dejavnosti za šolsko leto 2019/2020.

Brošuro s ponudbo interesnih dejavnosti že poznate. Zaradi pozitivne izkušnje iz prejšnjih let smo se tudi v letošnjem šolskem letu odločili za predstavitev interesnih dejavnosti za šolsko leto 2019/2020.

Da bi zagotovili večjo kvaliteto, smo zastavili nekaj postopkov, za katere menimo, da bodo koristile učencem pri izboru in odločitvi za obiskovanje krožkov: – z brošuro o ponujenih interesnih dejavnostih boste starši in učenci dobili vpogled v vsebino in obliko dejavnosti,  – informirani boste, katerim učencem, oz. za kateri razred priporočamo dejavnost, – tako boste otroku lahko pomagali pri izboru tistih dejavnosti, ki so zanj najprimernejše, – s prijavnico pa boste učenca prijavili k  interesni dejavnosti.

Strokovni delavci šole priporočamo, da si vsak učenec izbere vsaj eno interesno dejavnost (krožek) in maksimalno tri dejavnosti. Pri prijavah na posamezne dejavnosti upoštevajte tudi urnik dejavnosti, ki je na koncu te brošure.  K vsaki interesni dejavnosti se bo učenec pisno prijavil in se s tem zavezal, da jo bo redno obiskoval vse do izteka vsebin dejavnosti oz. do konca šolskega leta. Želimo, da dileme povezane s krožki, starši rešujete pri mentorju, razredniku ali svetovalni delavki. Enako želimo reševati tudi težave z morebitnim nerednim obiskovanjem krožkov in poiskati vzroke, predvsem pa rešitev za nastale težave. Iz odgovorov in predlogov v anketah vidimo, da interesnim dejavnostim starši dajete velik pomen, zato želimo ustvariti take pogoje za delo, da bi imeli učenci z obiskovanjem interesnih dejavnosti veliko veselja! Prijetno in uspešno šolsko leto vam želim.

Ravnatelj
Johann Laco

(Skupno 64 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost