Dragi učenci, spoštovani starši, bralci teh spletnih strani

Vsi skupaj smo se znašli v situaciji, ki je nismo vajeni. Razglašena je epidemija in s tem tudi izredne razmere. Pridružujem se pozivom vsem odgovornih v državi, da za preprečevanje širitve virusa lahko največ naredimo sami. Razen osebne higiene in higiene kašlja je v tem trenutku zelo pomembno, da se izogibamo tesnim osebnim stikom.

Učenci niso na počitnicah. Doma so zaradi izrednih razmer, da bi preprečili širitev virusa v šoli. Učenci bodo imeli v naslednjem obdobju več časa kot sicer in se pojavlja vprašanje, kaj naj počnejo. Verjamem, da bi se radi družili po raznih igriščih ali dvoranah, vendar ta trenutek ni pravi za to. Če se bo to dogajalo, je bilo zaprtje šol nesmiselno.

Odgovorni v državi nas pozivajo k samoizolaciji in k temu pozivu se pridružujem tudi sam. Zavedam se, da trenutne razmere močno spreminjajo naše življenjske navade. Potrebovali bomo veliko samodiscipline, potrpljenja in strpnosti.

Za učence se bo nadaljeval izobraževalni proces. ki bo za vse nov. Najpomembneje v tem trenutku je, da s svojim odgovornim ravnanjem prispevamo za preprečitev/upočasnitev širjenja virusa.

Priporočam, da spremljate razen naše spletne strani tudi spletne strani NIJZ in MIZŠ:
Nacionalni inštitut za javno zdravje
Ministrstvo za izobraževanje znanost in šport

 Ravnatelj
Johann Laco

 

 

(Skupno 54 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost