Izteka se prvi teden izobraževanja na daljavo. Ugotavljamo, da je delo steklo. Elektronska komunikacija je vsem dobro poznana, ne pa tudi izobraževanje na daljavo, s katerim se vsi skupaj soočamo prvič.

Vse učence naprošam, da zadolžitve, ki jih dobivate, sproti opravljate. O svojem delu in opravljenih obveznostih poročajte učiteljem, ki jim je vaša povratna informacija izredno pomembna; šele na podlagi nje lahko načrtujejo delo za naprej.

Iskrena hvala vsem staršem, ki nam in svojim otrokom pomagate pri uresničevanju vzgojno-izobraževalnih ciljev. Vaša vloga je še posebej pomembna v prvi triadi, kakor tudi v vseh ostalih razredih. Spodbujajte otroke, da izpolnjujejo svoje obveznosti. Otroci naj delajo čim bolj samostojno, seveda ob upoštevanju njihove starosti.

V primeru neodzivnosti učencev bomo kontaktirali vas, spoštovani starši, in skupaj ugotovili, zakaj je prišlo do komunikacijskega šuma. Povratno informacijo potrebujeta učitelj in učenec.

Izobraževanje na daljavo posledično pomeni, da morate biti učenci bolj angažirani, zato včasih potrebujete več časa za naloge. Vsi skupaj moramo ugotoviti, kakšen tempo dela bo uspešen. Iz navedenega razloga boste v bodoče morda dobili kakšno zadolžitev manj. Čas, ki vam bo posledično ostal, izkoristite za utrjevanje snovi. Izkoristite tudi e-gradiva, ki jih ponujamo ali pa jih sami že poznate.

Predvsem pa vsi skupaj pazite nase in ostanite zdravi!

Ravnatelj
Johann Laco

 

(Skupno 95 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost