Z vrnitvijo vseh učencev se spreminja organizacija dela tudi na naši šoli.

Učenci prvih treh razredov se vračajo v matične učilnici. Delitev 1. in 2. razreda ne bo več. Učenci 4. in 5. razreda bodo tudi ves čas pouka v matični učilnici.
Učenci predmetne stopnje ne bodo imeli kabinetnega pouka (ne bodo se selili iz učilnice v učilnico, ampak bodo ves čas v isti učilnici).
Razpored:
9. razred – učilnica matematike
8, razred – učilnica slovenščine
7. razred – učilnica tujega jezika
6. razred – učilnica zgodovine

Učenci vstopate v šolo na vhodih, kjer ste vstopali pred epidemijo. Učenci prve triade se odpravite takoj v matično učilnico. Učenci od 4. do 9. razreda se v garderobi preobujete in se prav tako odpravite v svoje učilnice. Zadrževanje v garderobi in jedilnici ni dovoljeno. Še naprej je v veljavi ukrep, da naj starši ne bi vstopali v šolo.

Spoštovani starši, o organizaciji šolskih prevozov boste obveščeni predvidoma jutri (petek, 29. 5. 2020). S trenutnimi omejitvami je organizacija šolskih prevozov izjemno težka. Že sedaj vas prosim, da razmislite o možnosti, da svojega otroka do konca šolskega leta vozite sami v šolo in iz šole. V kolikor bomo v stiski, vas bodo razredniki v naslednjih dneh povprašali tudi o tej možnosti. S prihodom dodatnih učencev se bo jutranja (in popoldanska) gneča še povečala, zato vas ponovno naprošam, da na šolsko dvorišče prihajate peš.

ravnatelj,
Johann Laco

 

(Skupno 99 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost