Spoštovani starši!

Naša šola bo za vse učence, ki bodo v šolskem letu 2020/2021 obiskovali Osnovno šolo Gornji Petrovci, poskrbela za izposojo učbenikov iz šolskega učbeniškega sklada, ki jih bodo učenci uporabljali pri pouku v prihodnjem šolskem letu. Ob izteku šolskega leta bodo morali učenci učbenike, ki si jih izposodijo iz šolskega učbeniškega sklada, vrniti šoli. Če bo učbenik poškodovan, uničen ali ga ne bodo vrnili, boste morali zanj v skladu s Pravilnikom o učbeniških skladih plačati določeno vrednost učbenika.

Vsi učenci si lahko izposodijo učbenike iz šolskega učbeniškega sklada BREZPLAČNO. V kolikor se boste odločili za izposojo učbeniškega kompleta v šoli, vas prosimo, da naročilnico za učbeniški sklad izpolnite, podpišete in najpozneje do 12. 6. 2020 vrnete razredniku vašega otroka. LE PRAVOČASNO VRNJENA NAROČILNICA JE POGOJ ZA IZPOSOJO UČBENIŠKEGA KOMPLETA. Za šolsko leto 2020/21 Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport sofinancira nakup delovnih zvezkov za učence 1., 2. in 3. razreda. Učenci jih bodo prejeli prvi šolski dan v šoli, to je 1. 9. 2020. Glede naročila delovnih zvezkov in ostalih učnih potrebščin pa bodo na spletni strani naše šole objavljene povezave za dostop  do spletnega naročanja gradiv naslednjih knjigarn:

  • MLADINSKA KNJIGA d.d., Knjigarna v Maximusu, Murska Sobota,
  • DZS d.d., Knjigarna in papirnica – Mercator center ali BTC, Murska Sobota
  • KOPIJA – nova, d.o.o., Maribor.

Tako boste lahko sami natisnili naročilnico, naročali preko spleta in pošte, lahko pa se boste oglasili v izbrani poslovalnici in vam bodo pripravili gradiva in potrebščine. Starši se sami odločite, kje boste delovne zvezke in ostale potrebščine naročili in kupili. Delovne zvezke plačate v celoti in jih učenci obdržijo. Seznam učbenikov, delovnih zvezkov in potrebščin za šolsko leto 2020/21 je objavljen na spletni strani šole: http://www.os-gpetrovci.si/ucenci/seznam-potrebscin/

Skrbnica učbeniškega sklada: Barbara Čeh

(Skupno 136 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost