V času dela na daljavo niti ne opazimo, kako hitro teče čas, saj smo že krepko zakorakali v adventni čas, ki ima vedno svoj čar, saj je to čas pričakovanj, upanj in želja. To je tudi čas, ko nas običajno obiščejo dobri možje. Celotno podobo zaokroži še narava, saj k decembru sodita tudi sneg in mraz.

Letošnji december je zaradi epidemije korona virusa žal drugačen. Vsi moramo ravnati odgovorno in se držati ukrepov, zato prijetna decembrska druženja niso mogoča. Za današnji dan, 4. december,  smo na naši šoli in v našem vrtcu načrtovali tradicionalno dobrodelno prireditev, ki pa smo jo zaradi nastalih razmer odpovedali že avgusta.

Kljub neprijaznim časom pa ostanimo optimistični z upanjem, da tudi z našo odgovornostjo premagamo epidemijo in kmalu zaživimo ponovno bolj svobodno.

Prepričan sem, da boste v krogu svojih družin adventni čas obeležili. Tudi naši učenci se zelo trudijo, da decembrski čas ne bi izgubil svojih čarov.  Tako bodo tedensko pod zavihkom ŠOLSKO NOVINARSTVO/VESELI DECEMBER objavljali aktualne prispevke. Učenci gledališkega kluba pa pripravljajo božične zgodbe za vse nas, predvsem pa za mlajše učence. Zgodbe bomo objavljali v menuji BOŽIČNE ZGODBE.

Ravnatelj:
Johann Laco

 

(Skupno 42 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost