Pozdravljeni!

Med letošnjimi poletnimi počitnicami bo veliko raziskovalnih taborov, poletnih šol in delavnic. Nekatere bomo letos izvedli prvič. Mlade vabimo, da osvojijo nova znanja, doživijo nove dogodivščine, še posebej pa nova poznanstva in prijateljstva … in še in še.

Tudi v Prekmurju bo letos potekalo kar nekaj poletnih aktivnosti, ki jih pod našim okriljem pripravlja naš regionalni center v Murski Soboti.

Prijave se polnijo, zato pohitite, da ne bo zmanjkalo mest, ker so prijave omejene. Več informacij najdete tukaj.

Zakaj lahko rečemo, da je naš tabor drugačen od drugih? Od jutra, ko se otroci zbudijo in do večera, ko na nebu mežikajo zvezde se izvajajo aktivnosti (ustvarjalne, doživljajske, kognitivne, psihosocialne, koordinacijske, vztrajnostne, športne), ki so skrbno strokovno načrtovane ter so v skladu z razvojnimi potrebami otrok.

Namen tabora je, da otrok s svojimi vrstniki preživi aktivne počitnice, ki ga napolnijo z ustvarjalnimi, veselimi in doživljajskimi vsebinami. Na taboru bomo razvijali socialne veščine, avtonomnost, interaktivnost, kreativnost, ustvarjalnost, kognitivne in motorične sposobnosti. Preko igre, delavnic in različnih dejavnosti se bomo učili skupinskega dela ter z različnimi aktivnostmi spodbujali pri otroku samostojnost, ustvarjalnost, odgovornost, vztrajnost, samoiniciativnost ter druge socialne in čustvene veščine.

ŽELIM IZVEDETI VEČ
   

Prijave na 10. Pomurski ornitološki vikend odprte! Prijavnica, navodila za prijavo in izjave za starše. Prijave na tabor sprejemamo do petka, 9. junija 2023. 

10. POV_navodila za prijavo

Izjava staršev udeležencev 10. POV

Prijavnica za 10. POV

 

 

 

(Skupno 73 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost